Önöktől tudjuk, hogyan legyünk a legjobbak…

„…nehéz innen hazamenni…” …………………………………………………………………………………………………

„A legideálisabb hely a folyton mozgó, ugrabugráló, mindenre kíváncsi bölcsiseknek, ovisoknak. És minden napra jut egy újabb mondóka vagy dal is. Nem csoda, hogy nehéz innen hazamenni a nap végén. :)”

„…törődés és figyelem…” …………………………………………………………………………………………………………..

„Tiszta szívből ajánlom minden kicsinek és kedves anyukának a Kópévár Bölcsit! A gyermekek lelki világára helyezik a legnagyobb figyelmet, ezen kívül nagy figyelmet szentelnek a helyes táplálkozásra. Imádtam ide járatni a kisfiamat és mindenkinek csak ajánlani tudom. Kiváló törődés és figyelem, fantasztikus bölcsis nénikkel és vezetőnénivel :-)”

„…gyermekszeretet és gyermekközpontúság…” ……………………………………………………………………

„Mi lassan 2 éve járunk a Kópévárba játszani, mozogni. Fél évig a kisfiam is boldog lakója volt a bölcsinek! Az állami intézményekben sajnos nem tapasztalható az a fajta gyermekszeretet és gyermekközpontúság, ami itt igen, hála a vezetőnő szemléletének! Mi rengeteget köszönhetünk nekik, ezúton is köszönjük!
Már a 7 hónapos kislányom mozgásfejlesztésében is nagyon jó hasznát vettük a játszóház eszközeinek.”

„…jó érzés…” ……………………………………………………………………………………………………………………………….

„Nagyon jó érzés tudni, hogy a babáim a lehető legjobb helyen vannak, amíg nem tudok velük lenni! Köszönöm a sok törődést és odafigyelést, amit a lánykáim és én kaptam Tőletek!”

„…boldogan jönne…” …………………………………………………………………………………………………………………

„Megkérdeztem Linit, miért is szeretett idejárni és a következőket válaszolta:

– nagyon sok jó barátom volt
– volt légvár
– színes poharakat és tányérokat szerettem

Bármikor mondhatnám azt reggel, hogy ma nem oviba megyünk, hanem újra a bölcsibe, boldogan jönne velem, ez biztos.”

„…nem egy megszokott dolog…” …………………………………………………………………………………………….

„Kisfiammal egyéves korától jártunk ide a bölcsibe, könnyen beilleszkedett, otthon is gyakran emlegette a gondozónénijét. Jó érzés volt látni milyen szeretettel foglalkoznak itt a gyerekekkel, a hozzájuk való viszonyulás is nagyon szimpatikus. Egy alkalommal amikor zuhogott kint az eső és én nem tudtam időben odaérni, Áronkát kocsival hazahozták nekem!!! Úgy gondolom, ez nem egy megszokott dolog! Sok nagyszerű játék és játékos foglalkozás is segíti a kicsik fejlődését. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kedves helyet :-)”

„…családias hangulata…” ………………………………………………………………………………………………………..

„Örülök, hogy a Kópévár bölcsire esett a választásunk, mivel a fiunk igazi örökmozgó. Itt maximálisan ledolgozhatja a felesleges energiáit. A gondozók nevelési elveivel teljesen meg vagyunk elégedve. A bölcsi családias hangulata egyedülálló és sokat segített a beilleszkedésbe. Köszönjük szépen a sok élményt, amivel fiunk bölcsis napjait gazdagabbá Teszitek :-)”

forrás: www.facebook.com/kopevar